Wie ben ik?

Mijn naam is Joey Cross. Vanaf jonge leeftijd ben ik nieuwsgierig naar het maken van video's. Met de camera van mijn vader begon ik op 11-jarige leeftijd mijn eerste beelden te maken. Wat begon als een zoektocht naar creativiteit werd als snel een hobby bij de lokale omroep in 2009. De keuze voor mijn studie was dan ook snel gemaakt en in 2011 begon ik aan de opleiding AV techniek aan het Zoomvliet College.

Door de verschillende stages en ervaringen die ik heb opgedaan in die periode, heb ik uiteindelijk in 2015 mijn diploma behaald met als specialisatie voor cameraman. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat het samenwerken met verschillende partijen mij enorm interesseerde. Dat is ook de reden dat ik heb gekozen om voor mezelf te beginnen onder de naam Cross Video.

Onder de naam van Cross video heb ik al met veel plezier mogen werken aan diverse projecten. Van videoclips maken in Turkije tot aan het maken van aftermovies voor grote evenementen. De diversiteit van projecten geeft mij de energie om iedere nieuwe project aan te pakken met een grote glimlach. Uiteindelijk bestaat er voor mij geen mooier beroep dan een creatief beroep!

 

Joey Crossvisite.jpg