What words cannot express

In ons digitale landschap lijkt niks meer onmogelijk. In slechts enkele seconden kan je jouw verhaal delen met de hele wereld. Mijn doel is om jouw verhaal tijdens deze reis op een krachtige manier in beeld te brengen. Ik film de beelden die je niet met woorden kan beschrijven.

Mijn naam is Joey Cross en als passievolle cameraman ben ik actief als videomaker. Door een persoonlijke aanpak zoek ik altijd samen naar een creatieve manier om iedere keer opnieuw unieke, persoonlijke video's maken. Op die manier wil ik maximale kwaliteit bereiken voor jou en je publiek. Samen maken we een passend product die jouw verhaal perfect vertelt.

 
Pre productie

Pre productie

Iedere videoproductie is anders. Daarom zijn de juiste voorbereidingen belangrijk om tot een succesvol product te komen. Samen kijken we wat de belangrijke elementen zijn en wat we hierbij kunnen gebruiken om deze elementen te versterken.

Opnames

Opnames

Na de juiste voorbereidingen is het tijd voor de opnames. Door een goede planning en samenwerking met de juiste partijen, zorg ik ervoor dat alles tijdens de opnames zonder problemen verloopt. Op die manier behalen we de beste kwaliteit.

Nabewerking

Nabewerking

De montage is de laatste stap om uiteindelijk jouw verhaal te vertellen. Met de beelden van de opnames in combinatie met passende audio, maken een we een compleet nieuw verhaal, de ultieme beleving.

 
Video-Bewerking.jpg

Heb je nog vragen?

Ik help je graag om deze vragen te beantwoorden! Ik streef er altijd naar om binnen 24 uur te reageren.