Filmen bij Zuidwest FM

Als cameraman maak je vaak vreemde tijden mee waarop je moet werken. Je werkt immers vaak wanneer andere mensen vrij zijn. Zo had ik laatst een klus voor Zuidwest FM (Radio en televisie van Zuid-west brabant) waarbij ik 05:00 in de ochtend aanwezig moest zijn. Er werd namelijk een 24 uur durende radio spektakel gehouden. Dus mijn wekker stond al vroeg zodat ik om 03:30 wakker kon worden!

Tijdens de twee uren waarbij ik aanwezig moest zijn werd er een minifestival georganiseerd live op de radio. Dit betekende dat er natuurlijk ook artiesten waren!

Met een freestyle live-set van de STTRBSTN en singer-songwriter Nina Verharen heb ik een zeer leuke video mogen maken! De video kan je hier bekijken. Dylann Leonard en Dennis van den Merbel enorm bedankt dat ik jullie kon ondersteunen met dit leuke project.