De website van Cross video is gelanceerd

Na een lange tijd hard werken is het eindelijk zover: de website van Cross video staat online! De afgelopen jaren heb ik verschillende ervaringen opgedaan en met veel verschillende partijen samengewerkt. Zo heb ik samengewerkt met: Engineering Chemicals, ROC West-brabant, RTL, Gebouw T en veel verschillende artiesten. Hierdoor heb ik de stap kunnen maken om een jong en creatief bedrijf te starten dat streeft naar professionaliteit.

Cross video is een audio visueel productiebedrijf opgericht door mij; Joey Cross. Filmen, videomontage en fotografie zijn de belangrijke elementen waar dit bedrijf zich mee bezighoudt dat zich heeft gevestigd in de omgeving van Steenbergen.

Zoekt u een cameraman, video editor of fotograaf? Dan ben ik de persoon die u zoekt! Samen kunnen wij een passend product maken die van begin tot eind wordt uitgewerkt. Neem hier vrijblijvend contact op. 

 

 

 

Joeycross.jpg