Ronnie Flex & Lil kleine

Ik denk dat niemand de zomerhit van 2015 heeft gemist. Het nummer "Drank & Drugs" van Ronnie Flex en Lil kleine die inmiddels al platina heeft gehaald! Dit vroeg natuurlijk om een nieuwe tour voor deze artiesten. Afgelopen week zijn ze langs geweest in de uitverkochte Gebouw T in samenwerking met andere artiesten waaronder SFB, Kid de blits, Cartiez en Mafe.

Hierbij hebben we een aftermovie gemaakt. De video kan je hier bekijken! De komende tijd zullen er meer samenwerkingen online komen van Cross video en Gebouw T. 

Foto gemaakt door: Marc Groffen.

Filmen bij Zuidwest FM

Als cameraman maak je vaak vreemde tijden mee waarop je moet werken. Je werkt immers vaak wanneer andere mensen vrij zijn. Zo had ik laatst een klus voor Zuidwest FM (Radio en televisie van Zuid-west brabant) waarbij ik 05:00 in de ochtend aanwezig moest zijn. Er werd namelijk een 24 uur durende radio spektakel gehouden. Dus mijn wekker stond al vroeg zodat ik om 03:30 wakker kon worden!

Tijdens de twee uren waarbij ik aanwezig moest zijn werd er een minifestival georganiseerd live op de radio. Dit betekende dat er natuurlijk ook artiesten waren!

Met een freestyle live-set van de STTRBSTN en singer-songwriter Nina Verharen heb ik een zeer leuke video mogen maken! De video kan je hier bekijken. Dylann Leonard en Dennis van den Merbel enorm bedankt dat ik jullie kon ondersteunen met dit leuke project.

 

Lookbook valt in de prijs

In opdracht van Nicky van Hekken heeft Cross video een Lookbook film gemaakt. Na een aantal drukke dagen filmen en monteren was de korte film klaar voor het publiek. De film werd op 28 april vertoont op het film festival van het Grafisch Lyceum Rotterdam samen met nog 30 andere korte films. 

Wij zelf waren erg trots op het eind resultaat. Veel mensen waren het hiermee eens; de korte film is uiteindelijk op de tweede plaats geëindigd! Dit is natuurlijk een leuke erkenning om te krijgen voor het harde werk wat wij hebben geleverd.

Nieuwsgierig naar de video? Klik hier om de trailer te bekijken.

De website van Cross video is gelanceerd

Na een lange tijd hard werken is het eindelijk zover: de website van Cross video staat online! De afgelopen jaren heb ik verschillende ervaringen opgedaan en met veel verschillende partijen samengewerkt. Zo heb ik samengewerkt met: Engineering Chemicals, ROC West-brabant, RTL, Gebouw T en veel verschillende artiesten. Hierdoor heb ik de stap kunnen maken om een jong en creatief bedrijf te starten dat streeft naar professionaliteit.

Cross video is een audio visueel productiebedrijf opgericht door mij; Joey Cross. Filmen, videomontage en fotografie zijn de belangrijke elementen waar dit bedrijf zich mee bezighoudt dat zich heeft gevestigd in de omgeving van Steenbergen.

Zoekt u een cameraman, video editor of fotograaf? Dan ben ik de persoon die u zoekt! Samen kunnen wij een passend product maken die van begin tot eind wordt uitgewerkt. Neem hier vrijblijvend contact op. 

 

 

 

Joeycross.jpg